Ładowanie
Unia Europejska
Hotel Skipper

Dzień śledzia 19.02.2023

w godzinach 13.00-16.00

09-02-2023

Ahoj

Zapraszamy serdecznie 19 lutego w godz. 13.00-16.00 na IV już edycję Dnia Śledzia w Hotelu Skipper.

Będzie to kolejna, wyjątkowa odsłona naszych co tygodniowych niedzielnych bufetów w wersji vel śledź. Oprócz standardowych dań bufetowych pojawią się śledziowe wariacje, a szef kuchni Krystian Sosnowski zaprezentuje opalanie śledzia na pieńku bukowym i z pewnością zdradzi kilka sekretów kulinarnych na ich temat.

Kto chce zobaczyć jak wygląda u nas Dzień Śledzia- zapraszamy do lektury hotelowego bloga, na którym znajduje się szeroki opis tego dnia z III już edycji tego wydarzenia, z 27 listopada 2022:
a jak to wyglądało w listopadzie 2022 III edycja Dnia Śledzia 11.2022 – relacja w wydarzenia

Koszt 99 zł/ 1 os.
dzieci w wieku 3-8 lat 49 zł/ 1 os.

SPRAWDŹ MENU DZIEŃ ŚLEDZIA 19.02.2023

Przy rezerwacji obowiązuje wpłata zadatku w wysokości 50% wartości rezerwacji.

Zapraszamy do telefonicznej rezerwacji stolików (liczba miejsc ograniczona)

Kornelia Domagalska – 538-329-393
Agnieszka Kierznikiewicz – 882-516-076

Pozostańmy w kontakcie

Cała nasza załoga dokłada wszelkich starań, aby Twoje doświadczenie z pobytu było wyjątkowe. Jeśli takie było - wrócisz do nas, dlatego już teraz zachęcamy Ciebie do zapisania się do naszego newslettera.

Zapisz się do newsletter

Zapisz
Unia Europejska

© 2024 Hotel Skipper, Rewa, ul. Sztormowa 2 | projekt i wykonanie peka.pro

Ahoj! W każdą niedzielę zapraszamy na bufet obiadowy w godzinach 13.00-16.00 - prosimy o dokonywanie rezerwacji pod numerami telefonów: 882-516-076 lub 538-329-393