Ładowanie
Hotel Skipper

menu restauracji Bukszpryt

twoja ulubiona restauracja a'la carte

Rezerwacje Online
Gwarancja najniższej ceny
fine dining

restauracja Bukszpryt z widokiem na morze

Przystawki 95 g

Śledź opalany na pieńku / kiszony rabarbar / majonez szczypiorkowy                                                    16,-

Tatar z pniewskiej wołowiny / musztarda jabłkowa / suszone żółtko / czarnuszka / pikle                 40 ,-

Łosoś zasalany / olej rzepakowy / piklowana rzepa                                                                                       28 ,

Ser kozi / mus z buraka i malin / siemię lniane                                                                                               26 ,-

Deska serów 4 gatunki sera / grisini / konfitura                                                                                              50,-

 

Zupy 250 ml

 

Szczaw / jajko 63* / wędzona gęś                                                                                                                          19 ,-

Kapuśniak / dorsz / czerwona kapusta kiszona/puree chrzanowe                                                               19 ,-

 

Dania Główne 160 g

 

Pstrąg z zielenicy /  volute z ryb / szparagi / młody ziemniak                                                                        41 ,-

Dorsz /puree z młodej marchwi/ piklowana sałata rzymska / maślanka / koper / jabłko                       42 ,-

Pierś z kaczki / botwinka / puree z pieczonego czosnku/sos malina                                                           45 ,-

Polędwiczka wieprzowa / młody ziemniak / grillowane warzywa / ziołowe chimichurri                       41 ,-

Makaron garganelli / krewetki / chilli                                                                                                                   38 ,-

Burger z bavette / bułka maślana / emilgrana / suszone pomidory / frytki                                              38,-

 

Sałatki 250g

 

Kurczak / emilgrana / boczek / sos cezar                                                                                                            26,-

 

Desery 150g

 

Beza / krem z mascarpone / maliny                                                                                                                    20 ,-

Sernik z białą czekoladą / rokitnik / kruche ciastko                                                                                         21 ,-

 

LOBBY BAR / KIDS MENU

 

Burger wołowy                                                                                                38,-

Hot – dog                                                                                                           11,-

Krążki cebulowe                                                                                              12,-

Krem z pomidorów                                                                                         12,-

Makaron z wołowiną                                                                                      18,-

 

*tabela alergenów dostępna jest u obsługi restauracji

** przy grupach powyżej 6 osób doliczany jest 10% serwis kelnerski

Menu WIOSNA 2021

Pozostańmy w kontakcie

Cała nasza załoga dokłada wszelkich starań, aby Twoje doświadczenie z pobytu było wyjątkowe. Jeśli takie było - wrócisz do nas, dlatego już teraz zachęcamy Ciebie do zapisania się do naszego newslettera.

Zapisz się do newsletter

Zapisz

© 2021 Hotel Skipper, Rewa, ul. Sztormowa 2 | projekt i wykonanie peka.pro