Przystawki 95 g
Sałata rzymska/kurczak/ sos cezar 26,-
Śledź w occie/jabłko/ kwaśna śmietana 16,-
Tatar wołowy/pikle/ surowe żółtko/ chips ze skóry wieprzowej 39,-
Deska serów 4 gatunki sera / grisini / konfitura – 50,-
Zupy 250 ml
Krem pomidorowy/ ser emilgrana/ grzanki 19,-
Żurek/ biała kiełbasa/ oliwa majerankowa 19,-
Dania Główne 160 g
Udko z kaczki/ puree ziemniaczane/ sos wiśniowy / buraczki 45 ,-
Makaron/ragout wołowe z pomidorami / ser emilgrana 32,-
Dorsz/ ziemniak z salsą z czerwonej cebuli/ por w śmietanie 42 ,-
Łopatka cielęca/ sos kurkowy / patatki / glazurowane marchewki 47,-
Burger z bavette / bułka maślana / emilgrana / suszone pomidory / frytki – 38,-
Desery 150 g
Fondant czekoladowy/ sos z rokitnika 21,-
KIDS MENU
Krem z pomidorów 12,-/ 150ml
Makaron z wołowiną w sosie pomidorowym 18,-/ 200g
Frytki 7,-/ 150g
*tabela alergenów dostępna jest u obsługi restauracji
** przy grupach powyżej 6 osób doliczany jest 10% serwis kelnerski