Ładowanie
Hotel Skipper

menu restauracji Bukszpryt

twoja ulubiona restauracja a'la carte

Rezerwacje Online
Gwarancja najniższej ceny
fine dining

restauracja Bukszpryt z widokiem na morze

 

Przystawki 95 g

Sałata rzymska/kurczak/ sos cezar 26,-

Śledź w occie/jabłko/ kwaśna śmietana 16,-

Tatar wołowy/pikle/ surowe żółtko/ chips ze skóry wieprzowej 39,-

 

Zupy 250 ml

Krem pomidorowy/ ser emilgrana/ grzanki 19,-

Żurek/ biała kiełbasa/ oliwa majerankowa 19,-

Chłodnik litewski/ jajko 63°C/ kiszona botwinka 18,-

 

Dania Główne 160 g

Pstrąg z grilla/ frytki / sałatka z sosem winegret 43,-

Udko z kaczki/ puree ziemniaczane z musztarda francuską/ sos wiśniowy / buraczki 45 ,-

Makaron/ragout wołowe z pomidorami / ser emilgrana 32,-

Dorsz/ młody ziemniak /zielone szparagi w śmietanie*** 42 ,-

Łopatka cielęca/ sos kurkowy / patatki / glazurowane marchewki 47,-

 

Desery 150 g

Szarlotka/ waniliowy krem mascarpone 20 ,-

Fondant czekoladowy/ sos z rokitnika 21,-

Puchar lodowy/ bita śmietana / owoce 18 ,-

 

*tabela alergenów dostępna jest u obsługi restauracji

** przy grupach powyżej 6 osób doliczany jest10% serwis kelnerski

*** dodatki warzywne zamienne -bób zielony/ zielone szparagi – sezonowość produktu

Pozostańmy w kontakcie

Cała nasza załoga dokłada wszelkich starań, aby Twoje doświadczenie z pobytu było wyjątkowe. Jeśli takie było - wrócisz do nas, dlatego już teraz zachęcamy Ciebie do zapisania się do naszego newslettera.

Zapisz się do newsletter

Zapisz

© 2020 Hotel Skipper, Rewa, ul. Sztormowa 2 | projekt i wykonanie peka.pro