MENU SYLWESTROWE 2019

Przystawka

Łosoś marynowany w occie jabłkowym / granita ze szpinaku i wasabi / purée z buraka / chorizo

Zupa

Kremowa zupa z skorzonery /  suszone żółtko / oliwa szczypiorkowa

Danie główne

Comber jagnięcy / topinambur /maliny

Deser

Tort niespodzianka

Bufet zimny

Terina wołowa z szynką dojrzewającą i porzeczkami

Tatar z łososia wędzonego z zielonym jabłkiem i malinami i biszkoptem szpinakowym

Polędwiczka wieprzowa z grzybami leśnymi

Nóżki w galarecie z śliwką i czosnkiem niedźwiedzim

Sałatka z truskawek i sera koziego z malinowym winegretem

Schab sous vide z gruszką i musem z moreli

Indyk w maladze z winogronami

Matias marynowany w czerwonym winie z kwaśną śmietaną i zielonym jabłkiem

Bufet gorący o 24:00

Forszmak z kurczakiem i szpeclami

Ragout wołowe w czerwonym winie

Filety z pstrąga w sosie romanesco

Kanaryjskie ziemniaczki z sosem mojo rojo

Brokuły z migdałami / czerwona kapusta z wiśniami

Bufet Wiejski

Deser

Mini ptysie z kremem waniliowym i sosem karmelowym

Brownie malinową bitą śmietaną

Szarlotka z sosem waniliowym

Owoce w czekoladzie

  • plaa i nasz cypel Wyjtkowe miejsce w Polsce
  • witeczny czas start mikojaki wigiliafirmowa hotel hotelskipper hotel smile umiech
  • witeczny czas   wesoychwit wita hotel hotelnadmorzem rodzinnewita
  • witeczny czas za nami  dzikujemy e bylicie Pastwo z
  • HotelSkipper jest hotelem proekologicznym dzis w ramach pracy powicilimy czas
  • AHOJ! Szanowni Gocie nasta bardzo trudny czas zarwno dla Was
  • Rewa szperk Natura2000 ta wyjtkowa okolica sprawia e jestemy znakomitym
Napisz do nas

Masz jakieś pytania? Napisz do nas! Postaramy się odpowiedzieć najszybciej jak to tylko możliwe.

Start typing and press Enter to search