MENU SYLWESTROWE 2019

Przystawka

Łosoś marynowany w occie jabłkowym / granita ze szpinaku i wasabi / purée z buraka / chorizo

Zupa

Kremowa zupa z skorzonery /  suszone żółtko / oliwa szczypiorkowa

Danie główne

Comber jagnięcy / topinambur /maliny

Deser

Tort niespodzianka

Bufet zimny

Terina wołowa z szynką dojrzewającą i porzeczkami

Tatar z łososia wędzonego z zielonym jabłkiem i malinami i biszkoptem szpinakowym

Polędwiczka wieprzowa z grzybami leśnymi

Nóżki w galarecie z śliwką i czosnkiem niedźwiedzim

Sałatka z truskawek i sera koziego z malinowym winegretem

Schab sous vide z gruszką i musem z moreli

Indyk w maladze z winogronami

Matias marynowany w czerwonym winie z kwaśną śmietaną i zielonym jabłkiem

Bufet gorący o 24:00

Forszmak z kurczakiem i szpeclami

Ragout wołowe w czerwonym winie

Filety z pstrąga w sosie romanesco

Kanaryjskie ziemniaczki z sosem mojo rojo

Brokuły z migdałami / czerwona kapusta z wiśniami

Bufet Wiejski

Deser

Mini ptysie z kremem waniliowym i sosem karmelowym

Brownie malinową bitą śmietaną

Szarlotka z sosem waniliowym

Owoce w czekoladzie

No images found!
Try some other hashtag or username
Napisz do nas

Masz jakieś pytania? Napisz do nas! Postaramy się odpowiedzieć najszybciej jak to tylko możliwe.

Start typing and press Enter to search