MENU SYLWESTROWE 2019

Przystawka

Łosoś marynowany w occie jabłkowym / granita ze szpinaku i wasabi / purée z buraka / chorizo

Zupa

Kremowa zupa z skorzonery /  suszone żółtko / oliwa szczypiorkowa

Danie główne

Comber jagnięcy / topinambur /maliny

Deser

Tort niespodzianka

Bufet zimny

Terina wołowa z szynką dojrzewającą i porzeczkami

Tatar z łososia wędzonego z zielonym jabłkiem i malinami i biszkoptem szpinakowym

Polędwiczka wieprzowa z grzybami leśnymi

Nóżki w galarecie z śliwką i czosnkiem niedźwiedzim

Sałatka z truskawek i sera koziego z malinowym winegretem

Schab sous vide z gruszką i musem z moreli

Indyk w maladze z winogronami

Matias marynowany w czerwonym winie z kwaśną śmietaną i zielonym jabłkiem

Bufet gorący o 24:00

Forszmak z kurczakiem i szpeclami

Ragout wołowe w czerwonym winie

Filety z pstrąga w sosie romanesco

Kanaryjskie ziemniaczki z sosem mojo rojo

Brokuły z migdałami / czerwona kapusta z wiśniami

Bufet Wiejski

Deser

Mini ptysie z kremem waniliowym i sosem karmelowym

Brownie malinową bitą śmietaną

Szarlotka z sosem waniliowym

Owoce w czekoladzie

W dniach 01.12-10.12.2019 strefa mokra SPA będzie nieczynna. Za utrudnienia przepraszamy.
  • Kuchnia od Kuchni     kuchnia menu restauracja
  • onepaulainstyle dzikujemy za wietne instarelacje z Rewy i Skippera
  • Pani Patrycja jak zawsze piknie umiechnita  oto nasz zca
  • agle     rewa hotelskipper regaty Yacht dka
  • Kolejne regaty za nami     yacht sailing
  • Oto wspaniay Skipper team kolejne przygotowania do wesela na finiszu
  • Troch czasu mino od HMC2019 Ale w kocu artyku nr
Napisz do nas

Masz jakieś pytania? Napisz do nas! Postaramy się odpowiedzieć najszybciej jak to tylko możliwe.

Start typing and press Enter to search