Menu lunch buffet 1h


Menu lunch 1h – propozycja nr 1
85 zł/ osoba

Zupa:
Krem z białych warzyw z oliwą truflową i kruszonką z czarnej oliwki

Bufet ciepły:
Karmazyn w sosie z pieczonej papryki, pangratata z polskiego chorizo
Pęczak z bekonem i szalotkami
Sezonowane warzywa z palonym masłem i prażonymi migdałami
Cassolette z kurczaka w kremowym sosie i prosecco

Bufet zimny:
Asortyment lokalnych kiełbas i wędlin, konfitura z gruszki, żurawiny błotnej
Plastry łososia wędzonego na zimno, sos miodowo musztardowy, galaretka z koniaku i cytryny
Pieczona pierś z indyka, sos z tuńczyka i kaparów
Sałatka ziemniaczana z konfitowanym porem i kwaszonym ogórkiem
Sałatka z rucolą mozzarella i pomidorkami cherry, krem balsamiczny figowy, orzechy

Desery:
Sałatka z egzotycznych owoców
Gorący jabłecznik z kruszonką „crumble”
Tarteletki z owocami leśnymi


 

Menu lunch 1h – propozycja 2
85 zł/ osoba

Zupa:
Krem z białych warzyw z oliwą tymiankową i palonymi migdałami

Dania główne:
Grillowana polędwiczka wieprzowa z sosem pieprzowym
Ryba:
Dorsz z ragout z oliwek i karczochów podany na passacie pomidorowej
Warzywo:
Sezonowane warzywa z masłem ziołowym
Makaron:
Penne Carbonara

Desery:
Panna Cotta z sosem truskawkowy
Mini tartletki z kremowym serkiem i owocami
Mini Ptysie z kremem czekoladowym


 

Menu lunch 1h – propozycja 3
85 zł/ osoba

Zupa:
Zupa cebulowa z grzanka czosnkową

Dania główne:
Mięso:
Mini golonki indycze z sosem z czerwonego wina
Ryba:
Karmazyn na sosie szpinakowym z chrupiącą julienka z kolorowej papryki
Warzywo:
Brokuły zapiekane z serem pleśniowym
Skrobia:
Ziemniaki opiekane w ziołach z czerwona cebulka

Desery:
Cream Brulle
Owoce Tropikalne

Bufet sałatkowy:
Mieszane sałaty : Frisse, Lolo rosso, Lolo blanco, lodowa
Ogórek, rzodkiewka, kukurydza, pomidor, pestki dyni, prażony boczek, kurczak, szynka, ziarna słonecznika
Dresingi: jogurtowy, ogrodowy, balsamiczny, czosnkowy

Menu lunch 1h – propozycja 4
85 zł/ osoba
Zupa
Szczawiowa z jajem
Danie główne
Duszonka z białych ryb ze słoniną
Kasza jęczmienna z grzybami leśnymi
Szmurowana wieprzowina z kminkiem
Kurczak po Gdanśku ( w piwie)
Kiszonka kaszubska z wędzonką
Wiosenne warzywa z palonym masłem
Bufet zimny
Deska ryb wędzonych z mierzei Rewskiej, mus chrzanowy
Pulczi z białych ryb na pieczonych pomidorach (Krokiety rybne)( konfitura pom)
Paszteciki z gęsiną sos z żurawiny i czerwonego wina
Pieczone  wątróbki w bekonie z marynowaną papierówką
Chłodnik kaszubski z jajkiem (koktajlowo)
Prarzucha z pomidorami i fasolka szparagową (Quiche)
Sałatka z boczniakiem i pieczonym dorszem
Bufet sałatkowy
Wybór sałat: Dębowa,  Frizze,  Lollo rosso, Rzymska, Rucola , Roszponka
Grzanki czosnkowe
Kartuskie Ogórki
Grillowany bekon, pierś z kurczaka ,Kukurydza, fasola czerwona
Pomidor, ser regionalny ogórek zielony
Papryka Pestki słonecznika
Wybór dresingów (ogrodowy, koktailowy, czosnkowy,)
Desery
Cytron Szpajca
Kuch drożdżowy z rabarbarem ( Drożdzówka)
Kaszka manna z wiśniami

 


UWAGA! bufety przygotowywane są dla grup powyżej 25 osób

W przypadku jakichkolwiek alergii pokarmowych proszę o wcześniejsze podanie informacji do naszego działu sprzedaży celem przygotowania alternatywnych propozycji. Spożywanie surowych lub niedogotowanych produktów takich jak mięsa, owoce morza, jaja może zwiększyć ryzyko chorób pokarmowych.

  • Piknie w tej naszej Rewie     wakacje
  • Kuchnia od Kuchni     kuchnia menu restauracja
  • onepaulainstyle dzikujemy za wietne instarelacje z Rewy i Skippera
  • Pani Patrycja jak zawsze piknie umiechnita  oto nasz zca
  • agle     rewa hotelskipper regaty Yacht dka
  • Kolejne regaty za nami     yacht sailing
  • Oto wspaniay Skipper team kolejne przygotowania do wesela na finiszu
Napisz do nas

Masz jakieś pytania? Napisz do nas! Postaramy się odpowiedzieć najszybciej jak to tylko możliwe.

Start typing and press Enter to search