Menu lunch buffet 1h


Menu lunch 1h – propozycja nr 1
85 zł/ osoba

Zupa:
Krem z białych warzyw z oliwą truflową i kruszonką z czarnej oliwki

Bufet ciepły:
Karmazyn w sosie z pieczonej papryki, pangratata z polskiego chorizo
Pęczak z bekonem i szalotkami
Sezonowane warzywa z palonym masłem i prażonymi migdałami
Cassolette z kurczaka w kremowym sosie i prosecco

Bufet zimny:
Asortyment lokalnych kiełbas i wędlin, konfitura z gruszki, żurawiny błotnej
Plastry łososia wędzonego na zimno, sos miodowo musztardowy, galaretka z koniaku i cytryny
Pieczona pierś z indyka, sos z tuńczyka i kaparów
Sałatka ziemniaczana z konfitowanym porem i kwaszonym ogórkiem
Sałatka z rucolą mozzarella i pomidorkami cherry, krem balsamiczny figowy, orzechy

Desery:
Sałatka z egzotycznych owoców
Gorący jabłecznik z kruszonką „crumble”
Tarteletki z owocami leśnymi


 

Menu lunch 1h – propozycja 2
85 zł/ osoba

Zupa:
Krem z białych warzyw z oliwą tymiankową i palonymi migdałami

Dania główne:
Grillowana polędwiczka wieprzowa z sosem pieprzowym
Ryba:
Dorsz z ragout z oliwek i karczochów podany na passacie pomidorowej
Warzywo:
Sezonowane warzywa z masłem ziołowym
Makaron:
Penne Carbonara

Desery:
Panna Cotta z sosem truskawkowy
Mini tartletki z kremowym serkiem i owocami
Mini Ptysie z kremem czekoladowym


 

Menu lunch 1h – propozycja 3
85 zł/ osoba

Zupa:
Zupa cebulowa z grzanka czosnkową

Dania główne:
Mięso:
Mini golonki indycze z sosem z czerwonego wina
Ryba:
Karmazyn na sosie szpinakowym z chrupiącą julienka z kolorowej papryki
Warzywo:
Brokuły zapiekane z serem pleśniowym
Skrobia:
Ziemniaki opiekane w ziołach z czerwona cebulka

Desery:
Cream Brulle
Owoce Tropikalne

Bufet sałatkowy:
Mieszane sałaty : Frisse, Lolo rosso, Lolo blanco, lodowa
Ogórek, rzodkiewka, kukurydza, pomidor, pestki dyni, prażony boczek, kurczak, szynka, ziarna słonecznika
Dresingi: jogurtowy, ogrodowy, balsamiczny, czosnkowy

Menu lunch 1h – propozycja 4
85 zł/ osoba
Zupa
Szczawiowa z jajem
Danie główne
Duszonka z białych ryb ze słoniną
Kasza jęczmienna z grzybami leśnymi
Szmurowana wieprzowina z kminkiem
Kurczak po Gdanśku ( w piwie)
Kiszonka kaszubska z wędzonką
Wiosenne warzywa z palonym masłem
Bufet zimny
Deska ryb wędzonych z mierzei Rewskiej, mus chrzanowy
Pulczi z białych ryb na pieczonych pomidorach (Krokiety rybne)( konfitura pom)
Paszteciki z gęsiną sos z żurawiny i czerwonego wina
Pieczone  wątróbki w bekonie z marynowaną papierówką
Chłodnik kaszubski z jajkiem (koktajlowo)
Prarzucha z pomidorami i fasolka szparagową (Quiche)
Sałatka z boczniakiem i pieczonym dorszem
Bufet sałatkowy
Wybór sałat: Dębowa,  Frizze,  Lollo rosso, Rzymska, Rucola , Roszponka
Grzanki czosnkowe
Kartuskie Ogórki
Grillowany bekon, pierś z kurczaka ,Kukurydza, fasola czerwona
Pomidor, ser regionalny ogórek zielony
Papryka Pestki słonecznika
Wybór dresingów (ogrodowy, koktailowy, czosnkowy,)
Desery
Cytron Szpajca
Kuch drożdżowy z rabarbarem ( Drożdzówka)
Kaszka manna z wiśniami

 


UWAGA! bufety przygotowywane są dla grup powyżej 25 osób

W przypadku jakichkolwiek alergii pokarmowych proszę o wcześniejsze podanie informacji do naszego działu sprzedaży celem przygotowania alternatywnych propozycji. Spożywanie surowych lub niedogotowanych produktów takich jak mięsa, owoce morza, jaja może zwiększyć ryzyko chorób pokarmowych.

  • plaa i nasz cypel Wyjtkowe miejsce w Polsce
  • witeczny czas start mikojaki wigiliafirmowa hotel hotelskipper hotel smile umiech
  • witeczny czas   wesoychwit wita hotel hotelnadmorzem rodzinnewita
  • witeczny czas za nami  dzikujemy e bylicie Pastwo z
  • HotelSkipper jest hotelem proekologicznym dzis w ramach pracy powicilimy czas
  • AHOJ! Szanowni Gocie nasta bardzo trudny czas zarwno dla Was
  • Rewa szperk Natura2000 ta wyjtkowa okolica sprawia e jestemy znakomitym
Napisz do nas

Masz jakieś pytania? Napisz do nas! Postaramy się odpowiedzieć najszybciej jak to tylko możliwe.

Start typing and press Enter to search