To będzie już IX edycja tego flagowego wydarzenia organizowanego na pokładzie Skippera.
Przed nami kolejna, wyjątkowa odsłona naszych cotygodniowych niedzielnych bufetów w wersji vel śledź.
Oprócz standardowych dań bufetowych pojawią się śledziowe wariacje, a szef kuchni zaprezentuje opalanie śledzia na pieńku bukowym i z pewnością zdradzi kilka sekretów kulinarnych – nie tylko na temat wariacji śledziowych.
Kto chce zobaczyć jak wygląda u nas Dzień Śledzia- zapraszamy do lektury hotelowego bloga, na którym znajduje się szeroki opis tego dnia z VII już edycji tego wydarzenia, z 29 września 2024:
Koszt 149 zł/ 1 os.
dzieci w wieku 4-10 lat 69 zł/ 1 os.
do 3 lat – bezpłatnie
Przy rezerwacji obowiązuje wpłata zadatku w wysokości 50% wartości rezerwacji.
Zapraszamy do telefonicznej rezerwacji stolików (liczba miejsc ograniczona)
Paulina Denc – 538-329-393
Agnieszka Kierznikiewicz – 882-516-076
Małgorzata Radna – 668-360-424
www.hotelskipper.pl