Poprawiny

Koszt poprawin rozpoczyna się od 80 zł/os. Menu jest ustalane z Szefem Kuchni. Opcją najciekawszą byłby zorganizowany przez hotel GRILL na świeżym powietrzu.

 

Przykładowe menu grillowe:

Menu 80 zł

Zupa:
Kaszubski żurek z jajkiem

Grill:
Karczek wieprzowy w ziołach
Kiełbasa kaszubska Jałowiecka
Kaszanka z duszona cebulką
Filet z kurczaka
Ziemniaki z serkiem ziołowym
Białe Kiełbaski
Pstrąg tęczowy z masłem koperkowym
Grillowane warzywa

Pieczywo:
Bułeczki, chleb wiejski ze smalcem, chleb słowiański

Bufet sałatkowy:
Mieszane sałaty z pomidorem, ogórkiem, rzodkiewką, czerwona cebulką
Zasmażana kiszona kapusta z kminkiem
Ogórki małosolne
Kolesław

Sosy:

Sos z Miodowo musztardowy
Sos czosnkowy
Sos jogurtowy
Sos tzatziki
Musztarda
Ketchup
Sos chrzanowy

 

Menu 100 zł

Bigos z młodej kapusty

Grill:
Golonki w miodzie pitnym
Mini hamburgery z soczystej wołowiny
Tortilla z grillowanymi warzywami i serem chedar
Szaszłyczki z kurczaka z warzywami
Kiełbaski /Kaszanka z duszona cebulką
Karczek wieprzowy marynowany w ziołach
Ziemniaki z masłem ziołowym
Karmazyn w marynacie cytrynowej
Grillowane pomidory i warzywa

Pieczywo:
Bułeczki, chleb wiejski ze smalcem, chleb słowiański

Bufet sałatkowy:
Mieszane sałaty z pomidorem , ogórkiem, rzodkiewką, czerwona cebulką
Zasmażana kiszona kapusta z kminkiem
Ogórki małosolne
Marynowane grzybki z dębogórskich lasów
Kolesław
Sałatka szwedzka

Sosy :

Sos Miętowy
Salsa Meksykańska
Kwaśna śmietana z kminkiem
Guacamole
Sos z musztardy dijon
Sos czosnkowy
Sos jogurtowy
Sos chrzanowy
Sos tzatziki
Sos koktajlowy
Musztarda
Ketchup

 

Menu 140 zł

Bigos Staropolski lub Kaszubski Żur z jajkiem

Grill:
Mini steki wołowe z ziołami i trawa żubrową
Łosoś z palonym masłem jałowcowym
Kofta jagnięca z miętą
Ziemniaki z serkiem ziołowym lub faszerowane słoniną i cebulką
Żeberka wieprzowe w sosie BBQ
Grillowane warzywa, pomidory
Golonki w cydrze
Szaszłyczki z kurczaka z warzywami
Kiełbaski /Kaszanka z duszona cebulką
Karczek wieprzowy marynowany w ziołach

Pieczywo:
Bułeczki, chleb wiejski ze gęsim smalcem, chleb słowiański, bajgle, podpłomyki

Bufet sałatkowy:
Mieszane sałaty z pomidorem, ogórkiem, rzodkiewką, czerwona cebulką
Zasmażana kiszona kapusta z kminkiem
Ogórki małosolne
Kolesław
Sałatka szopska z fetą
Piklowane warzywa i grzyby oraz sliwki w occie

Sosy :

Sos Pieprzowy
Sos Miętowy
Salsa Meksykańska
Kwaśna śmietana z kminkiem
Guacamole
Sos z musztardy dijon i miodu akacjowego
Sos czosnkowy
Sos paprykowa
Sos chrzanowy
Sos tzatziki
Musztarda
Ketchup

  • Oto wspaniay Skipper team kolejne przygotowania do wesela na finiszu
  • Troch czasu mino od HMC2019 Ale w kocu artyku nr
  • plaa i nasz cypel Wyjtkowe miejsce w Polsce
  • witeczny czas start mikojaki wigiliafirmowa hotel hotelskipper hotel smile umiech
  • witeczny czas   wesoychwit wita hotel hotelnadmorzem rodzinnewita
  • witeczny czas za nami  dzikujemy e bylicie Pastwo z
  • HotelSkipper jest hotelem proekologicznym dzis w ramach pracy powicilimy czas
Napisz do nas

Masz jakieś pytania? Napisz do nas! Postaramy się odpowiedzieć najszybciej jak to tylko możliwe.

Start typing and press Enter to search