Poprawiny

Koszt poprawin rozpoczyna się od 80 zł/os. Menu jest ustalane z Szefem Kuchni. Opcją najciekawszą byłby zorganizowany przez hotel GRILL na świeżym powietrzu.

 

Przykładowe menu grillowe:

Menu 80 zł

Zupa:
Kaszubski żurek z jajkiem

Grill:
Karczek wieprzowy w ziołach
Kiełbasa kaszubska Jałowiecka
Kaszanka z duszona cebulką
Filet z kurczaka
Ziemniaki z serkiem ziołowym
Białe Kiełbaski
Pstrąg tęczowy z masłem koperkowym
Grillowane warzywa

Pieczywo:
Bułeczki, chleb wiejski ze smalcem, chleb słowiański

Bufet sałatkowy:
Mieszane sałaty z pomidorem, ogórkiem, rzodkiewką, czerwona cebulką
Zasmażana kiszona kapusta z kminkiem
Ogórki małosolne
Kolesław

Sosy:

Sos z Miodowo musztardowy
Sos czosnkowy
Sos jogurtowy
Sos tzatziki
Musztarda
Ketchup
Sos chrzanowy

 

Menu 100 zł

Bigos z młodej kapusty

Grill:
Golonki w miodzie pitnym
Mini hamburgery z soczystej wołowiny
Tortilla z grillowanymi warzywami i serem chedar
Szaszłyczki z kurczaka z warzywami
Kiełbaski /Kaszanka z duszona cebulką
Karczek wieprzowy marynowany w ziołach
Ziemniaki z masłem ziołowym
Karmazyn w marynacie cytrynowej
Grillowane pomidory i warzywa

Pieczywo:
Bułeczki, chleb wiejski ze smalcem, chleb słowiański

Bufet sałatkowy:
Mieszane sałaty z pomidorem , ogórkiem, rzodkiewką, czerwona cebulką
Zasmażana kiszona kapusta z kminkiem
Ogórki małosolne
Marynowane grzybki z dębogórskich lasów
Kolesław
Sałatka szwedzka

Sosy :

Sos Miętowy
Salsa Meksykańska
Kwaśna śmietana z kminkiem
Guacamole
Sos z musztardy dijon
Sos czosnkowy
Sos jogurtowy
Sos chrzanowy
Sos tzatziki
Sos koktajlowy
Musztarda
Ketchup

 

Menu 140 zł

Bigos Staropolski lub Kaszubski Żur z jajkiem

Grill:
Mini steki wołowe z ziołami i trawa żubrową
Łosoś z palonym masłem jałowcowym
Kofta jagnięca z miętą
Ziemniaki z serkiem ziołowym lub faszerowane słoniną i cebulką
Żeberka wieprzowe w sosie BBQ
Grillowane warzywa, pomidory
Golonki w cydrze
Szaszłyczki z kurczaka z warzywami
Kiełbaski /Kaszanka z duszona cebulką
Karczek wieprzowy marynowany w ziołach

Pieczywo:
Bułeczki, chleb wiejski ze gęsim smalcem, chleb słowiański, bajgle, podpłomyki

Bufet sałatkowy:
Mieszane sałaty z pomidorem, ogórkiem, rzodkiewką, czerwona cebulką
Zasmażana kiszona kapusta z kminkiem
Ogórki małosolne
Kolesław
Sałatka szopska z fetą
Piklowane warzywa i grzyby oraz sliwki w occie

Sosy :

Sos Pieprzowy
Sos Miętowy
Salsa Meksykańska
Kwaśna śmietana z kminkiem
Guacamole
Sos z musztardy dijon i miodu akacjowego
Sos czosnkowy
Sos paprykowa
Sos chrzanowy
Sos tzatziki
Musztarda
Ketchup

  • Piknie w tej naszej Rewie     wakacje
  • Kuchnia od Kuchni     kuchnia menu restauracja
  • onepaulainstyle dzikujemy za wietne instarelacje z Rewy i Skippera
  • Pani Patrycja jak zawsze piknie umiechnita  oto nasz zca
  • agle     rewa hotelskipper regaty Yacht dka
  • Kolejne regaty za nami     yacht sailing
  • Oto wspaniay Skipper team kolejne przygotowania do wesela na finiszu
Napisz do nas

Masz jakieś pytania? Napisz do nas! Postaramy się odpowiedzieć najszybciej jak to tylko możliwe.

Start typing and press Enter to search