Dodatkowy catering


Live cooking
to kulinarny sposób na uatrakcyjnienie uroczystości weselenej. Podczas imprezy live cooking potrawy przygotowywane są na naszych oczach – Szef Kuchni wraz ze swoim asystentem gotują na żywo. W trakcie pokazu kucharz opowiada o przepisie oraz sposobie podania dania.

LIVE COOKING 1 – 800 zł
Stacja z pierogami
-pierogi z mięsem lub pierogi z kurczakiem lub z kaczką (wybrać jeden rodzaj)
-pierogi z kapustą i grzybami lub z serem i szpinakiem lub z kaszą i grzybami (wybrać jeden rodzaj)
-pierogi ruskie lub pierogi z suszonymi pomidorami i mozzarellą lub serem i brokułami (wybrać jeden rodzaj)
-pierogi z rybami bałtyckimi
-dodatki do dyspozycji : okrasa z boczku, cebulka z masłem jałowcowym, sos żurawinowy, kremowy sos z suszonych pomidorów, sos z orzechów włoskich, sos pomarańczowy z mlekiem kokosowym (w zależności od rodzaju nadzienia)
(oferujemy też pierożki na słodko z owocami leśnymi, jagodami, serem i truskawkami sosy – dodatki do konsultacji z szefem kuchni )

LIVE COOKING 2 – 1200 zł
Stacja z prosiakiem (ok. 15 kg) dla 50 os.
– z kaszą pęczak i grzybami
– sos musztardowo miodowy , żurawinowy, chrzanowy , sos własny
– pikle, chrzan, grzybki marynowane , konfitury domowe
– ogóreczki
– pieczywo

LIVE COOKING 3 – 1400 zł dla 50 os.
Stacja orientalna
– wieprzowina, kurczak udka
– sosy: czerwone curry , ostrygowy, kabayaki
– ryż jaśminowy, makaron chiński i ryżowy
– warzywa, pędy bambusa, kiełki fasoli mung, orzeszki ziemne

LIVE COOKING 4 – 1600 zł
Stacja morska 50 os.
– makarony-3 rodzaje (fusili, farfalle, penne rigate)
– sosy: pesto, gorgonzola, pomidorowy, grzybowy
– krewetki, kalmary, szynka parmeńska
– oliwki, pomidorki, grillowane warzywa, zioła

LIVE COOKING 5 – 1700 zł
Stacja z Dzikiem (ok. 15 kg) 50 os.
– pęczak z grzybami i boczkiem
– sos musztardowo miodowy , żurawinowy, chrzanowy, demi glace, jałowcowy
– pikle, chrzan, grzybki marynowane, konfitury domowe
– ogóreczki
– pieczywo wiejskie

Live cooking – atrakcja weselna – godzina serwowania ustalana z Gośćmi indywidualnie

 

Wiejski stół
Stół wiejski to atrakcja dla Twoich Gości, daje im możliwość zapoznania z tradycyjną regionalną kuchnią. Stół wiejski doskonale urozmaica potrawy podawane przez obsługę wesela, a co więcej stanowi odskocznie od powszechnie znanych alkoholi i pozwala skosztować tych tradycyjnych.

Asortyment, który proponujemy Państwu:
• Alkohole: nalewki, żubrówki, cytrynówki, jarzębiak, bimber, miód pitny
• Ogórki małosolne, kiszone
• Wiejskie pieczywo: chleb lub bułeczki
• Smalec ze skwarkami
• Wędzonki: baleron, żeberka, kiełbasa, szynka
• Salcesony: biały, ciemny
• Kiełbasy: czosnkowa, wiejska, z komina
• Pasztety
• Kabanosy
• Pieczenie: szynka prosięcia, sarna, dzik, jeleń, zając
• Bigos i gulasz
• Grzybki marynowane
• Dodatki: ćwikła, musztarda, chrzan
Cenę ustalamy indywidualnie w zależności od liczby osób na weselu oraz od wybranego asortymentu.

 

Fontanna czekoladowa
Czekolada spływa kolejno po kaskadach, a goście zanurzają w niej kawałki owoców i przekąsek,wspaniały dodatek do bufetu deserowego.

Przygotujemy dla was taki czekoladowy bufet pełen świeżych owoców, pięknych półmisków, różnorodnych smaków czekolady oraz wspaniałą atrakcję wizualną jak i smakową dla ciebie i twoich gości. Bufet nie tylko cieszy oczy ale także podniebienia świeżym i doborowym połączeniem smaków wielu owoców.
Dzięki fontannie czekoladowej zyskacie w oczach swoich Gości, a dzieci Was będą uwielbiać.
Zapytaj nas o szczegóły, doradzimy.

 

Rzeźby owocowe – carving
Dekoracje z owoców w przeróżnych wzorach i kształtach przyciągają wzrok wszystkich Gości. Rzeźby z owoców upiększają bufet z deserami i są wyjątkowym podziękowaniem dla Waszych Gości za przybycie. Poprzez carving są tworzone napisy, kwiaty, niespotykane wzory, a nawet portrety pary młodej, wyobraźnia nie zna granic.
Wykonamy dla Państwa rzeźby ze wszystkich owoców: jabłek, cytryny, melona, arbuza, mango i pomarańczy…
Ceny ustalane indywidualnie w zależności od zamówienia.

 

Płonący prosiak
Wspaniała potrawa, która na pewno stanie się atrakcją wieczoru. Walory smakowe, powodują iż prosie pieczone jest przysmakiem wyjątkowym. Płonący prosiak wjeżdżający na salę wraz z Szefem Kuchni to prestiż każdej uroczystości w trakcie której podawany jest ten wyjątkowy staropolski specjał a wydarzenie to zapada w pamięć wszystkim uczestnikom.
Sprostamy temu wyzwaniu dla Ciebie, zapytaj o szczegóły.

  • Strefa relaksu sprawdzona przez zaog relaks przerwa praca break ekopuf
  • Nasze rzeby posgi s jednym z ulubionych elementw podczas zbierania
  • wakacje w Rewie    dzieci plaa urlop odpoczynek
  • Piknie w tej naszej Rewie     wakacje
  • Kuchnia od Kuchni     kuchnia menu restauracja
  • onepaulainstyle dzikujemy za wietne instarelacje z Rewy i Skippera
  • Pani Patrycja jak zawsze piknie umiechnita  oto nasz zca
Napisz do nas

Masz jakieś pytania? Napisz do nas! Postaramy się odpowiedzieć najszybciej jak to tylko możliwe.

Start typing and press Enter to search