Dodatkowy catering


Live cooking
to kulinarny sposób na uatrakcyjnienie uroczystości weselenej. Podczas imprezy live cooking potrawy przygotowywane są na naszych oczach – Szef Kuchni wraz ze swoim asystentem gotują na żywo. W trakcie pokazu kucharz opowiada o przepisie oraz sposobie podania dania.

LIVE COOKING 1 – 800 zł
Stacja z pierogami
-pierogi z mięsem lub pierogi z kurczakiem lub z kaczką (wybrać jeden rodzaj)
-pierogi z kapustą i grzybami lub z serem i szpinakiem lub z kaszą i grzybami (wybrać jeden rodzaj)
-pierogi ruskie lub pierogi z suszonymi pomidorami i mozzarellą lub serem i brokułami (wybrać jeden rodzaj)
-pierogi z rybami bałtyckimi
-dodatki do dyspozycji : okrasa z boczku, cebulka z masłem jałowcowym, sos żurawinowy, kremowy sos z suszonych pomidorów, sos z orzechów włoskich, sos pomarańczowy z mlekiem kokosowym (w zależności od rodzaju nadzienia)
(oferujemy też pierożki na słodko z owocami leśnymi, jagodami, serem i truskawkami sosy – dodatki do konsultacji z szefem kuchni )

LIVE COOKING 2 – 1200 zł
Stacja z prosiakiem (ok. 15 kg) dla 50 os.
– z kaszą pęczak i grzybami
– sos musztardowo miodowy , żurawinowy, chrzanowy , sos własny
– pikle, chrzan, grzybki marynowane , konfitury domowe
– ogóreczki
– pieczywo

LIVE COOKING 3 – 1400 zł dla 50 os.
Stacja orientalna
– wieprzowina, kurczak udka
– sosy: czerwone curry , ostrygowy, kabayaki
– ryż jaśminowy, makaron chiński i ryżowy
– warzywa, pędy bambusa, kiełki fasoli mung, orzeszki ziemne

LIVE COOKING 4 – 1600 zł
Stacja morska 50 os.
– makarony-3 rodzaje (fusili, farfalle, penne rigate)
– sosy: pesto, gorgonzola, pomidorowy, grzybowy
– krewetki, kalmary, szynka parmeńska
– oliwki, pomidorki, grillowane warzywa, zioła

LIVE COOKING 5 – 1700 zł
Stacja z Dzikiem (ok. 15 kg) 50 os.
– pęczak z grzybami i boczkiem
– sos musztardowo miodowy , żurawinowy, chrzanowy, demi glace, jałowcowy
– pikle, chrzan, grzybki marynowane, konfitury domowe
– ogóreczki
– pieczywo wiejskie

Live cooking – atrakcja weselna – godzina serwowania ustalana z Gośćmi indywidualnie

 

Wiejski stół
Stół wiejski to atrakcja dla Twoich Gości, daje im możliwość zapoznania z tradycyjną regionalną kuchnią. Stół wiejski doskonale urozmaica potrawy podawane przez obsługę wesela, a co więcej stanowi odskocznie od powszechnie znanych alkoholi i pozwala skosztować tych tradycyjnych.

Asortyment, który proponujemy Państwu:
• Alkohole: nalewki, żubrówki, cytrynówki, jarzębiak, bimber, miód pitny
• Ogórki małosolne, kiszone
• Wiejskie pieczywo: chleb lub bułeczki
• Smalec ze skwarkami
• Wędzonki: baleron, żeberka, kiełbasa, szynka
• Salcesony: biały, ciemny
• Kiełbasy: czosnkowa, wiejska, z komina
• Pasztety
• Kabanosy
• Pieczenie: szynka prosięcia, sarna, dzik, jeleń, zając
• Bigos i gulasz
• Grzybki marynowane
• Dodatki: ćwikła, musztarda, chrzan
Cenę ustalamy indywidualnie w zależności od liczby osób na weselu oraz od wybranego asortymentu.

 

Fontanna czekoladowa
Czekolada spływa kolejno po kaskadach, a goście zanurzają w niej kawałki owoców i przekąsek,wspaniały dodatek do bufetu deserowego.

Przygotujemy dla was taki czekoladowy bufet pełen świeżych owoców, pięknych półmisków, różnorodnych smaków czekolady oraz wspaniałą atrakcję wizualną jak i smakową dla ciebie i twoich gości. Bufet nie tylko cieszy oczy ale także podniebienia świeżym i doborowym połączeniem smaków wielu owoców.
Dzięki fontannie czekoladowej zyskacie w oczach swoich Gości, a dzieci Was będą uwielbiać.
Zapytaj nas o szczegóły, doradzimy.

 

Rzeźby owocowe – carving
Dekoracje z owoców w przeróżnych wzorach i kształtach przyciągają wzrok wszystkich Gości. Rzeźby z owoców upiększają bufet z deserami i są wyjątkowym podziękowaniem dla Waszych Gości za przybycie. Poprzez carving są tworzone napisy, kwiaty, niespotykane wzory, a nawet portrety pary młodej, wyobraźnia nie zna granic.
Wykonamy dla Państwa rzeźby ze wszystkich owoców: jabłek, cytryny, melona, arbuza, mango i pomarańczy…
Ceny ustalane indywidualnie w zależności od zamówienia.

 

Płonący prosiak
Wspaniała potrawa, która na pewno stanie się atrakcją wieczoru. Walory smakowe, powodują iż prosie pieczone jest przysmakiem wyjątkowym. Płonący prosiak wjeżdżający na salę wraz z Szefem Kuchni to prestiż każdej uroczystości w trakcie której podawany jest ten wyjątkowy staropolski specjał a wydarzenie to zapada w pamięć wszystkim uczestnikom.
Sprostamy temu wyzwaniu dla Ciebie, zapytaj o szczegóły.

  • Oto wspaniay Skipper team kolejne przygotowania do wesela na finiszu
  • Troch czasu mino od HMC2019 Ale w kocu artyku nr
  • plaa i nasz cypel Wyjtkowe miejsce w Polsce
  • witeczny czas start mikojaki wigiliafirmowa hotel hotelskipper hotel smile umiech
  • witeczny czas   wesoychwit wita hotel hotelnadmorzem rodzinnewita
  • witeczny czas za nami  dzikujemy e bylicie Pastwo z
  • HotelSkipper jest hotelem proekologicznym dzis w ramach pracy powicilimy czas
Napisz do nas

Masz jakieś pytania? Napisz do nas! Postaramy się odpowiedzieć najszybciej jak to tylko możliwe.

Start typing and press Enter to search