MENU WIGILIJNE PAKIET BOŻE NARODZENIE 2019

Przystawka w stole:

Śledź / dynia w przyprawach korzennych / olej z pestek dyni

Zupa:

Wigilijny barszcz z grzybowymi uszkami

Danie główne:

Dorsz z sosem limoncello z puree ze skorzonery i warzywnym ratatouille

Przystawki w bufecie:

Śledzie marynowane w burakach z musem chrzanowym i oliwą pietruszkową

Dorsz po grecku z ogórkiem kiszonym i cynamonem

Łosoś marynowany w occie z majonezem koperkowym i czarnuszką

Klasyczna sałatka jarzynowa

Sałatka śledziowa z pieczona papryką

Plastry pieczonego buraka z serem pleśniowym

z chutneyem dyniowym i gruszką

Bufet Ciepły:

Domowe pierogi z kapustą okraszone cebulą

Pstrąg w sosie z białego wina i pora

Kaszotto z grzybami leśnymi i serem emilgrana

Kapusta z grzybami / warzywne ragut

Kopytka z palonym masłem i tymiankiem

Bufet Deserowy:

Kompot z suszu z likierem pomarańczowym

Mus kahlua z biszkoptami

Panna cotta z malinami i kruszoną bezą

Ciasta domowe

  • Oto wspaniay Skipper team kolejne przygotowania do wesela na finiszu
  • Troch czasu mino od HMC2019 Ale w kocu artyku nr
  • plaa i nasz cypel Wyjtkowe miejsce w Polsce
  • witeczny czas start mikojaki wigiliafirmowa hotel hotelskipper hotel smile umiech
  • witeczny czas   wesoychwit wita hotel hotelnadmorzem rodzinnewita
  • witeczny czas za nami  dzikujemy e bylicie Pastwo z
Napisz do nas

Masz jakieś pytania? Napisz do nas! Postaramy się odpowiedzieć najszybciej jak to tylko możliwe.

Start typing and press Enter to search