MENU WIGILIJNE PAKIET BOŻE NARODZENIE 2019

Przystawka w stole:

Śledź / dynia w przyprawach korzennych / olej z pestek dyni

Zupa:

Wigilijny barszcz z grzybowymi uszkami

Danie główne:

Dorsz z sosem limoncello z puree ze skorzonery i warzywnym ratatouille

Przystawki w bufecie:

Śledzie marynowane w burakach z musem chrzanowym i oliwą pietruszkową

Dorsz po grecku z ogórkiem kiszonym i cynamonem

Łosoś marynowany w occie z majonezem koperkowym i czarnuszką

Klasyczna sałatka jarzynowa

Sałatka śledziowa z pieczona papryką

Plastry pieczonego buraka z serem pleśniowym

z chutneyem dyniowym i gruszką

Bufet Ciepły:

Domowe pierogi z kapustą okraszone cebulą

Pstrąg w sosie z białego wina i pora

Kaszotto z grzybami leśnymi i serem emilgrana

Kapusta z grzybami / warzywne ragut

Kopytka z palonym masłem i tymiankiem

Bufet Deserowy:

Kompot z suszu z likierem pomarańczowym

Mus kahlua z biszkoptami

Panna cotta z malinami i kruszoną bezą

Ciasta domowe

No images found!
Try some other hashtag or username
Napisz do nas

Masz jakieś pytania? Napisz do nas! Postaramy się odpowiedzieć najszybciej jak to tylko możliwe.

Start typing and press Enter to search