MENU WIGILIJNE PAKIET BOŻE NARODZENIE 2019

Przystawka w stole:

Śledź / dynia w przyprawach korzennych / olej z pestek dyni

Zupa:

Wigilijny barszcz z grzybowymi uszkami

Danie główne:

Dorsz z sosem limoncello z puree ze skorzonery i warzywnym ratatouille

Przystawki w bufecie:

Śledzie marynowane w burakach z musem chrzanowym i oliwą pietruszkową

Dorsz po grecku z ogórkiem kiszonym i cynamonem

Łosoś marynowany w occie z majonezem koperkowym i czarnuszką

Klasyczna sałatka jarzynowa

Sałatka śledziowa z pieczona papryką

Plastry pieczonego buraka z serem pleśniowym

z chutneyem dyniowym i gruszką

Bufet Ciepły:

Domowe pierogi z kapustą okraszone cebulą

Pstrąg w sosie z białego wina i pora

Kaszotto z grzybami leśnymi i serem emilgrana

Kapusta z grzybami / warzywne ragut

Kopytka z palonym masłem i tymiankiem

Bufet Deserowy:

Kompot z suszu z likierem pomarańczowym

Mus kahlua z biszkoptami

Panna cotta z malinami i kruszoną bezą

Ciasta domowe

W dniach 01.12-10.12.2019 strefa mokra SPA będzie nieczynna. Za utrudnienia przepraszamy.
  • Kuchnia od Kuchni     kuchnia menu restauracja
  • onepaulainstyle dzikujemy za wietne instarelacje z Rewy i Skippera
  • Pani Patrycja jak zawsze piknie umiechnita  oto nasz zca
  • agle     rewa hotelskipper regaty Yacht dka
  • Kolejne regaty za nami     yacht sailing
  • Oto wspaniay Skipper team kolejne przygotowania do wesela na finiszu
  • Troch czasu mino od HMC2019 Ale w kocu artyku nr
Napisz do nas

Masz jakieś pytania? Napisz do nas! Postaramy się odpowiedzieć najszybciej jak to tylko możliwe.

Start typing and press Enter to search