bufet zimnych przekąsek

Bufet Zimny: 60 zł/ os.

asortyment lokalnych kiełbas i wędlin z sosem kumberland i piklami
pieczona pierś z indyka podana z sosem tuńczyka i kaparów
pate w ciescie francuskim ze śliwkową emulsją
orietnalna sałatka z makaronu vermicelli i siekanych krewetek
terina z kaczki z żurawiną
asortyment Ryb wędzonych z musem chrzanowym
matias z wiejskiej śmietanie z dodatkiem zielonego pieprzu i antonówki
gotowany pstrąg na chrupiącej sałacie frezze z remolade
litewska sałatka z pieczonego buraka i śledzia posypana grzankami z żytniego chleba
klasyczny Cezar z wolno gotowanym kurczakiem
 
Bufet Zimny: 80 zł/os.

roladki z polędwiczki wieprzowej faszerowane szpinakiem i ricottą
deska mięs pieczonych i pasztetów z sosem tatarskim i konfiturą ze śliwki oraz piklami
terina z dzikiego ptactwa z pistacjami
sałatka makaronowa z pieczonym rostbefem wołowym
sataye z kurczaka z sosem pinatowym
grillowane warzywa z serem mozzarela  i figowym kremem balsamicznym
gravadlax z łososia na chrupiącej sałacie polany orientalnym dresingiem
sałatka z kaszy kus kus z wędzona makrelą
sałatka morska z konfiturą z pomidorów i kminu rzymskiego
kalmary opiekane z sosem miodowo- musztardowym

bufet sałatkowy:
mieszane sałaty: Frisse, Lolo rosso, Lolo blanco, lodowa, radichio, rucola, ogórek, rzodkiewka, kukurydza, pomidor, pestki dyni, prażony boczek, kurczak, szynka, ziarna słonecznika, fasola, otręby, oliwki, suszone pomidory
dresingi: jogurtowy, ogrodowy, czosnkowy, koktajlowy, koperkowy

  • Oto wspaniay Skipper team kolejne przygotowania do wesela na finiszu
  • Troch czasu mino od HMC2019 Ale w kocu artyku nr
  • plaa i nasz cypel Wyjtkowe miejsce w Polsce
  • witeczny czas start mikojaki wigiliafirmowa hotel hotelskipper hotel smile umiech
  • witeczny czas   wesoychwit wita hotel hotelnadmorzem rodzinnewita
  • witeczny czas za nami  dzikujemy e bylicie Pastwo z
Napisz do nas

Masz jakieś pytania? Napisz do nas! Postaramy się odpowiedzieć najszybciej jak to tylko możliwe.

Start typing and press Enter to search