Menu kolacja buffet 4h


Menu kolacja bufet 4h – propozycja 1
120 zł/ osoba

Zupa:
Krem z kalafiora z oliwą truflową

Dania główne:
Mięso:
Pierś z kurczaka faszerowana suszonymi pomidorami z sosem ziołowym
Ryba:
Morszczuk w sosie z żółtego curry
Warzywne:
Caponata warzywna z pomidorami
Skrobia:
Domowe Kopytka z masłem jałowcowym
Ryż z masłem cytrynowym

Desery:
Ciasto Marchewkowe z kremem waniliowym
Owoce Tropikalne
Mus z białej czekolady

Bufet sałatkowy:
Mieszane sałaty: frisse, lolo rosso, lolo blanco, lodowa
Ogórek, rzodkiewka, kukurydza, pomidor, pestki dyni, prażony boczek, kurczak, szynka, ziarna słonecznika, oliwki, otręby, czerwona fasola, Crotony czosnkowe
Dresingi: Jogurtowy, Ogrodowy, Balsamiczny, Czosnkowy, Koktajlowy


Menu kolacja uroczysta bufet 4h – propozycja nr 2
160 zł/ osoba

Zupa:
Krem z białych warzyw z czarnymi oliwkami

Bufet ciepły:
Ragout z policzków wołowych z warzywami w sosie z czerwonego wina
Młode ziemniaki z masłem ziołowym
Wolno pieczony udziec z indyka w sosie sera pleśniowego
Pstrąg tęczowy w sosie Teryaki z prażonym sezamem
Makaron fussili z karczochami i smażonym bobem
Ragou warzywne w sosie neapolitańskim

Bufet Zimny:
Asortyment lokalnych kiełbas i wędlin z sosem kumberland i piklami
Wolno gotowane polędwiczki wieprzowe w sosie z tuńczyka
Deska mięs pieczonych i pasztetów z sosem tatarskim i konfiturą ze śliwki
Wolno pieczona pierś z kaczki z grillowanymi warzywami
Pate z dzikiego ptactwa z konfiturą agrestową
Asortyment Ryb wędzonych z musem chrzanowym
Tarta z porem i wędzonym boczkiem
Łosoś marynowany w czerwonych burakach
Spring Rolle z warzywami w żółtym curry i sosem słodko kwaśnym
Sałatka makaronowa z pieczonym rostbefem wołowym
Sałatka ziemniaczana ze śledziami i fasolką szparagową
Plastry pomidorów z mozzarellą
Sery Kaszubskie z konfiturami i karmelizowaną gruszką

Bufet sałatkowy:
Mieszane sałaty: Frisse, Lolo rosso, Lolo blanco, lodowa, rukola
ogórek, rzodkiewka, kukurydza, pomidor, pestki dyni, prażony boczek, kurczak, szynka, ziarna słonecznika, fasola, otręby, oliwki , grzanki czosnkowe,
Dresingi : ogrodowy, czosnkowy, koktajlowy, koperkowy, balsamiczny

Desery:
Świeże owoce
Mus z białej czekolady
Panna Cotta z owocami leśnymi
Shot czekoladowo kawowy
Sernik kokosowy na zimno

 


POZNAJ MENU KOLACJI SERWOWANEJ [KLIK]


UWAGA! bufety przygotowywane są dla grup powyżej 25 osób

W przypadku jakichkolwiek alergii pokarmowych proszę o wcześniejsze podanie informacji do naszego działu sprzedaży celem przygotowania alternatywnych propozycji. Spożywanie surowych lub niedogotowanych produktów takich jak mięsa, owoce morza, jaja może zwiększyć ryzyko chorób pokarmowych.

  • Co tu duo pisa jak Gocie s najlepsz rekomendacj repost
  • Strefa relaksu sprawdzona przez zaog relaks przerwa praca break ekopuf
  • Nasze rzeby posgi s jednym z ulubionych elementw podczas zbierania
  • wakacje w Rewie    dzieci plaa urlop odpoczynek
  • Piknie w tej naszej Rewie     wakacje
  • Kuchnia od Kuchni     kuchnia menu restauracja
  • onepaulainstyle dzikujemy za wietne instarelacje z Rewy i Skippera
Napisz do nas

Masz jakieś pytania? Napisz do nas! Postaramy się odpowiedzieć najszybciej jak to tylko możliwe.

Start typing and press Enter to search