Menu kolacja buffet 2h


Menu kolacja bufet 2h – propozycja 1
Bufet 75 zł osoba

Zupa:
Krem z młodych ziemniaków i pora posypany pestkami prażonego słonecznika
Lub
Rosół z kluseczkami szpinakowymi

Bufet ciepły:
Morszczuk w kremowym sosie curry
Puree z kaszubskich ziemniaczków
Kalafior po polsku
Kurczak w sosie po węgiersku z kwaszonym ogórkiem i łezka kwaśnej śmietany

Bufet Zimny:
Asortyment lokalnych wędlin i kiełbas z chrzanem i piklowanymi warzywami
Wolno gotowana pierś kurczaka z sosem remoulade
Gotowany Pstrąg tęczowy na chrupiących sałatach z sosem miodowo-musztardowym
Sałatka brokułowa z wędzoną rybą i jajkiem
Sałatka z makaronem grillowanymi warzywami i suszonymi pomidorami
Plastry buraka z mini mozzarellą i octem balsamicznym

Bufet sałatkowy:
Mieszane sałaty: Frisse, Lolo rosso, Lolo blanco, Lodowa
Ogórek, rzodkiewka, kukurydza, pomidor, pestki dyni, prażony boczek, kurczak, szynka, ziarna słonecznika
Dresingi: Jogurtowy, Ogrodowy, Czosnkowy

Desery:
Sałatka z egzotycznych owoców
Panna Cotta waniliowa
Asortyment Tarteletek z owocami


Menu kolacja bufet 2h – propozycja 2
Bufet 95 zł osoba

Zupa:
Minestrone z tartym parmezanem
lub
Włoska zupa cebulowa z serem pecorino

Bufet ciepły:
Dorsz w sosie limonkowym
Grillowana polędwiczka wieprzowa w ciemnym sosie z zielonego pieprzu
Ciepła sałatka z zielonych warzyw z masłem klarowanym
Risotto Milanese z nutą szafranu i duszonym porem
Kurczak Cacciatore

Bufet Zimny:
Asortyment lokalnych kiełbas i wędlin z sosem kumberland i piklami
Pieczona pierś z indyka podana z sosem tuńczyka i kaparów
Deska pasztetów z sosem tatarskim i konfiturą ze śliwki oraz piklami
Terina z szyjkami rakowymi
Plastry dorsza gotowanego na zimno w soku z cytrusów
Pstrąg w soli morskiej z cytrusami i kwaśna śmietaną
Sałatka Meksykańska z kuskusem i kolorową fasolą
Sałatka z czerwonego buraka i śledzi bałtyckich
Caprese z pesto bazyliowym

Bufet sałatkowy:
Mieszane sałaty: Frisse, Lolo rosso, Lolo blanco, lodowa, radichio
Ogórek, rzodkiewka, kukurydza, pomidor, pestki dyni, prażony boczek, kurczak, szynka, ziarna słonecznika, fasola, otręby, oliwki, kapary
Dresingi: Jogurtowy, Ogrodowy, Czosnkowy, Koktajlowy ,

Desery:
Tarta owocowa
Strudel z jabłkami
Mus z owoców leśnych i jogurtu

 


UWAGA! bufety przygotowywane są dla grup powyżej 25 osób

W przypadku jakichkolwiek alergii pokarmowych proszę o wcześniejsze podanie informacji do naszego działu sprzedaży celem przygotowania alternatywnych propozycji. Spożywanie surowych lub niedogotowanych produktów takich jak mięsa, owoce morza, jaja może zwiększyć ryzyko chorób pokarmowych.

  • plaa i nasz cypel Wyjtkowe miejsce w Polsce
  • witeczny czas start mikojaki wigiliafirmowa hotel hotelskipper hotel smile umiech
  • witeczny czas   wesoychwit wita hotel hotelnadmorzem rodzinnewita
  • witeczny czas za nami  dzikujemy e bylicie Pastwo z
  • HotelSkipper jest hotelem proekologicznym dzis w ramach pracy powicilimy czas
  • AHOJ! Szanowni Gocie nasta bardzo trudny czas zarwno dla Was
  • Rewa szperk Natura2000 ta wyjtkowa okolica sprawia e jestemy znakomitym
Napisz do nas

Masz jakieś pytania? Napisz do nas! Postaramy się odpowiedzieć najszybciej jak to tylko możliwe.

Start typing and press Enter to search