Menu kolacja buffet 2h


Menu kolacja bufet 2h – propozycja 1
Bufet 75 zł osoba

Zupa:
Krem z młodych ziemniaków i pora posypany pestkami prażonego słonecznika
Lub
Rosół z kluseczkami szpinakowymi

Bufet ciepły:
Morszczuk w kremowym sosie curry
Puree z kaszubskich ziemniaczków
Kalafior po polsku
Kurczak w sosie po węgiersku z kwaszonym ogórkiem i łezka kwaśnej śmietany

Bufet Zimny:
Asortyment lokalnych wędlin i kiełbas z chrzanem i piklowanymi warzywami
Wolno gotowana pierś kurczaka z sosem remoulade
Gotowany Pstrąg tęczowy na chrupiących sałatach z sosem miodowo-musztardowym
Sałatka brokułowa z wędzoną rybą i jajkiem
Sałatka z makaronem grillowanymi warzywami i suszonymi pomidorami
Plastry buraka z mini mozzarellą i octem balsamicznym

Bufet sałatkowy:
Mieszane sałaty: Frisse, Lolo rosso, Lolo blanco, Lodowa
Ogórek, rzodkiewka, kukurydza, pomidor, pestki dyni, prażony boczek, kurczak, szynka, ziarna słonecznika
Dresingi: Jogurtowy, Ogrodowy, Czosnkowy

Desery:
Sałatka z egzotycznych owoców
Panna Cotta waniliowa
Asortyment Tarteletek z owocami


Menu kolacja bufet 2h – propozycja 2
Bufet 95 zł osoba

Zupa:
Minestrone z tartym parmezanem
lub
Włoska zupa cebulowa z serem pecorino

Bufet ciepły:
Dorsz w sosie limonkowym
Grillowana polędwiczka wieprzowa w ciemnym sosie z zielonego pieprzu
Ciepła sałatka z zielonych warzyw z masłem klarowanym
Risotto Milanese z nutą szafranu i duszonym porem
Kurczak Cacciatore

Bufet Zimny:
Asortyment lokalnych kiełbas i wędlin z sosem kumberland i piklami
Pieczona pierś z indyka podana z sosem tuńczyka i kaparów
Deska pasztetów z sosem tatarskim i konfiturą ze śliwki oraz piklami
Terina z szyjkami rakowymi
Plastry dorsza gotowanego na zimno w soku z cytrusów
Pstrąg w soli morskiej z cytrusami i kwaśna śmietaną
Sałatka Meksykańska z kuskusem i kolorową fasolą
Sałatka z czerwonego buraka i śledzi bałtyckich
Caprese z pesto bazyliowym

Bufet sałatkowy:
Mieszane sałaty: Frisse, Lolo rosso, Lolo blanco, lodowa, radichio
Ogórek, rzodkiewka, kukurydza, pomidor, pestki dyni, prażony boczek, kurczak, szynka, ziarna słonecznika, fasola, otręby, oliwki, kapary
Dresingi: Jogurtowy, Ogrodowy, Czosnkowy, Koktajlowy ,

Desery:
Tarta owocowa
Strudel z jabłkami
Mus z owoców leśnych i jogurtu

 


UWAGA! bufety przygotowywane są dla grup powyżej 25 osób

W przypadku jakichkolwiek alergii pokarmowych proszę o wcześniejsze podanie informacji do naszego działu sprzedaży celem przygotowania alternatywnych propozycji. Spożywanie surowych lub niedogotowanych produktów takich jak mięsa, owoce morza, jaja może zwiększyć ryzyko chorób pokarmowych.

  • Strefa relaksu sprawdzona przez zaog relaks przerwa praca break ekopuf
  • Nasze rzeby posgi s jednym z ulubionych elementw podczas zbierania
  • wakacje w Rewie    dzieci plaa urlop odpoczynek
  • Piknie w tej naszej Rewie     wakacje
  • Kuchnia od Kuchni     kuchnia menu restauracja
  • onepaulainstyle dzikujemy za wietne instarelacje z Rewy i Skippera
  • Pani Patrycja jak zawsze piknie umiechnita  oto nasz zca
Napisz do nas

Masz jakieś pytania? Napisz do nas! Postaramy się odpowiedzieć najszybciej jak to tylko możliwe.

Start typing and press Enter to search